Winifred Wegener

Winifred Wegener (1973) voelde zich 15 jaar geleden bij haar eerste yogales zo geraakt, dat er ‘geen weg meer terug was’.

Vanaf haar geboorte heeft zij de auto-immuunziekte Hashimoto, die een grote invloed op haar leven heeft. De yoga leerde haar dat ze een ziekte heeft en niet de ziekte is. Dit inzicht is een ommekeer geweest is het ziekteproces.
Daarnaast heeft ze fibromyalgie en hooggevoeligheid. Door haar eigen ervaring en opleidingen, heeft zij ervaren iets te kunnen betekenen voor andere mensen en de begeleiding van hún (ziekte)processen.

Winifred combineert in haar yoga- meditatielessen en de behandelingen die zij in Oosterbeek geeft de diverse opleidingen en bijscholingen die ze heeft gevolgd: Hatha (Yoga & Vedanta opleiding), Dru, Critical Alignment, meditatieleraar, Van Dixhoorn, (Integrale) massage, Yort, Dramadocent/therapeut, met een flinke dosis levenservaring, humor én medemenselijkheid.

Zij wordt geïnspireerd door het leven zelf, de liefde, de vele mooie ont-moetingen met mede mensen en dieren, de natuur, boeken, bijscholingen en de lessen kosmologie van Henk Annink, naar het werk van Jozef Rulof.
Zij heeft een boek over bedrijfsyoga geschreven: ‘Bedrijfsyoga, op weg naar een hoger rendement’.